Villa Cape Mae Phim 17

Lyxigt boende i stor villa

Villan är belägen i Cape Mae Phim Residence. Områdets tropiska träd och växter, den gemensamma 25 meters poolen med intilliggande gym delas av områdets 26 villor byggda i genuin thailändsk arkitektur.
 
Villan består av tre huskroppar som klättrar längs en grön bergskulle, vilket ger en fantastisk utsikt över Siambuktens blågröna vatten och den vita stranden. Den privata poolen med dess skimrande mosaiker och pooldäcket med stora gemensamma ytor ger möjlighet för stora sällskap att umgås men även plats för avskildhet.
 
Villan är ca 500 kvm varav ca 250 kvm består av pooldäck och terrasser. Här finns fem sovrum med plats för 10-12 personer. Huvudbyggnaden har ett stort sovrum med jacuzzi på det övre planet. På det nedre planet ligger kök med matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Sidobyggnaden består av två sovrum på det övre planet med entré från pooldäcket. På det nedre planet ligger ytterligare ett stort sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa. Samtliga sovrum har direkt koppling till privat toalett och dusch.
 
Villan är lämplig för dig som önskar ett exklusivt boende med alla bekvämligheter. Detta boende är något utöver det vanliga!

Snabbfakta

Om huset

Utrustning

Läge

Pool